Today Current Affairs | 25 July 2020
Share

1.In July 2020, which of the following country successfully holds a flight test of 3D-printed aircraft engine?

A- China

B- USA

C- Japan

D- Russia

Ans-    D

2. General Prabowo Subianto will pay a three-day visit to India. He is the defence minister of ________.

A- Australia

B- France

C- Indonesia

D- Israel

Ans-    C

3. Average completion time for houses under restructured PMAY-G came down to _______.

A- 102 days

B- 114 days

C- 155 days

D- 171 days

Ans-    B

4. Which of the following state government will start a Self test system for COVID-19 in all districts?

A- Andhra Pradesh

B- Madhya Pradesh

C- Telangana

D- Uttar Pradesh

Ans-    D

5. What is the name given to a recently conducted India’s first ever scholarships and admissions test for foreign students under its Study in India programme.

A- INDEM

B- Ind-NEE

C- Ind-SAT

D- INDEL

Ans-    C

6. Naveen Tahilyani has been appointed as the MD & CEO of which of the following company?

A- Tata AIA Life

B- HDFC Ergo

C- SBI Life Insurance

D- HDFC Life

Ans-    A

7. After the demise of Lal Ji Tandon, Who among the following has been appointed as the governor of Madhya Pradesh?

A- Kalraj Mishra

B- Anandiben Patel

C- Phagu Chauhan

D- R. N. Ravi

Ans-    B

8. Recently, Sripali Weerakkody announced her retirement. She was associated with which of the following sports?

A- Football

B- Hockey

C- Cricket

D- Tennis

Ans-   C

Leave A Comment For Any Doubt And Question :-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *