Today Current Affairs || 20 March 2020
Share

1.International Day of Happiness is observed every year on ________.

A- 17 March 

B- 18 March 

C- 19 March 

D- 20 March 

Ans-    D

2. Recently, which of the following state government has abolished quota in promotion for employees ?

A- Rajasthan 

B- Nagaland 

C- Uttarakhand 

D- Odisha 

Ans-    C

3. Who has been appointed as the India’s Next Ambassador to Uganda ?

A- Ajay Bisaria 

B- Ajay Kumar 

C- Rajesh Chaplot

D- Gopal Baglay 

Ans-    B

4. PM Modi calls for Janata Curfew on ________ in wake of COVID 19.

A- 22 March 

B- 23 March 

C- 24 March 

D- 25 March 

Ans-    A

5. Who has become new MD of Google Cloud India ?

A- Karan Bajwa

B- SS Deshwal

C- RR Bhatnagar 

D- Radha Krishna Mathur 

Ans-    A

6. Indian Railways will electrify all broad gauge routes by December ________.

A- 2020

B- 2021

C- 2022

D- 2023

Ans-    D

7. On Which Day, Global Recycling Day is Observed ?

A. 20 March 

B- 19 March 

C- 18 March 

D- 17 March 

Ans-    C

8. Which of the following bank has  joined hands with Bharti AXA for an insurance plan covering Covid-19 ?

A- HDFC Bank 

B- DBS Bank 

C- ICICI Bank 

D- Kotak Mahindra Bank 

Ans-    B

9. Who is the Author of Books “My Encounters in Parliament” ?

A- Haridesh Kumar 

B- Ramesh Bias

C- Bhawan Dehariya

D- Bhalchandra Mungekar

Ans-    D

10. Recently, Roger Mayweather passed away. He was associated with which of the following sports ?

A- Boxing 

B- Swimming 

C- Golf 

D- Football 

Ans-   A

Leave A Comment For Any Doubt And Question :-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *